2013. június 28., péntek

Almás-spenótos csirkemell

Szinte látom magam előtt a reakciókat az arcokon. :D
Igen,valóban nagyon fura párositás,de érdemes kipróbálni.
Hozzávalók:

4 db csirkemellfilé
1 csomag fagyasztott paraj(spenót)
2 db alma

bors
fokhagyma
reszelt sajt
1 dl kókusztej/tejszín
kevés zsiradék

Elkészítés:
A csirkemelleket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk egy serpenyőben elősütjük mindkét oldalát.
Egy tepsibe rakjuk.A visszamaradt zsiradékon megsütjük a magházától megszabaditott és cikkekre vágott almát,majd ezeket  rárakjuk a csirkemellre.Szintén ugyanebben a serpenyőbe belerakjuk a spenótot,majd felöntjük a kókusztejjel/tejszínnel,sózzuk,borsozzuk,fokhagymázzuk.Rárakjuk ezt a mártást az almára.Reszelt sajttal megszórjuk és kb 20-25 percet sütőben sütjük.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése