2013. június 9., vasárnap

Fűszeres eperkrémleves

Nem tudom a Kedves Olvasó hogy van vele,de én kifejezetten nem szeretem a szana-széjjel főzött gyümölcslevest.Egyáltalán minek megfőzni?
Sokkal vitamin és rostdúsabb,ha nem éri hőhatás.
Érdekes,izgalmas ízpárositás.

A következő recept olyan gyorsan elkészül,mint amilyen gyorsan elfogy.

Hozzávalók:
35 kg eper
méz/édesitő
vaniliaaroma
1,5 dl kókusztej/tej
4 bazsalikomlevél
friss citromfű

Elkészités:
pár szem szebb epret kiválogatunk "levesbetétnek",a többi hozzávalót összeturmixoljuk.
Visszarakjuk a kiválasztott,felapritott eperszemeket és jóizűen elfogyasztjuk a levesünket. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése