Hozzávalók:
1 citrom reszelt héja
1 sütőpor
3 ek kókusztejszín
100 g kókuszolaj
150 g lenmagliszt
csipet só
édesítő
3 tojás sárgája+1 fehérje
darált dió a díszítéshez
házi,cukormentes lekvár
Elkészjtés:
Az hozzávalókat összegyúrjuk a lekvár,a dió és a tojásfehérje kivételével,majd fél órát pihentetjük hűvös helyen.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
Sűtőpapír között kinyújtjuk kb fél cm vastagra a tésztát,majd kiszaggatjuk.
A felső résznek szánt korongokat megkenjük a tojásfehérjével,majd a darált dióba mártjuk.
Sütőpapiron 6-7 perc alatt készre sütjük,majd lekvárral összeragasztjuk a korongokat.
Másnapra bepuhul.Igazán omlós lesz.
Jó étvágyat! :)
U.I.:Érdemes dupla adagot készíteni belőle. ;)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése