2014. május 22., csütörtök

Édes karfiolpuffancs



Meglepő és mulatságos.Na nem,csak meglepő. :D
Lett egy csomó karfolom,az egyik fejnek ez lett a sorsa.
Legközelebb forró kókuszzsírban fogom kisütni,szerintem jót fog tenni neki.

Hozzávalók:

1 fej karfiol(enyém 800 g volt)
édesítő
1 teáskanál szódabikarbóna
2 tojás
2 evőkanál útifűmaghéj
2 teáskanál fahéj
200 g túró
2 evőkanál magliszt (ne tökmagliszt legyen!)
1 teáskanál vaniliaaroma
csipet só

Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedjük,megfőzzük.
Leszűrjük,majd a többi hozzávalóval összeturmixoljuk.
Sütőpapiros tepsiben egy evőkanál segítségével halmokat rakunk.
Előmelegített sütőbe 180 fokon 40 percig sütjük.

Jó étvágyat! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése