2014. május 22., csütörtök
Édes karfiolpuffancs
Meglepő és mulatságos.Na nem,csak meglepő. :D
Lett egy csomó karfolom,az egyik fejnek ez lett a sorsa.
Legközelebb forró kókuszzsírban fogom kisütni,szerintem jót fog tenni neki.
Hozzávalók:
1 fej karfiol(enyém 800 g volt)
édesítő
1 teáskanál szódabikarbóna
2 tojás
2 evőkanál útifűmaghéj
2 teáskanál fahéj
200 g túró
2 evőkanál magliszt (ne tökmagliszt legyen!)
1 teáskanál vaniliaaroma
csipet só
Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük,megfőzzük.
Leszűrjük,majd a többi hozzávalóval összeturmixoljuk.
Sütőpapiros tepsiben egy evőkanál segítségével halmokat rakunk.
Előmelegített sütőbe 180 fokon 40 percig sütjük.
Jó étvágyat! :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése