2014. március 12., szerda
Majonézes halsaláta,alias treszka
Hozzávalók:
400-500 g halfilé
bors
2 db babérlevél
2 nagy ek joghurt
édesítő
2 tk mustár
fél üveg ecetes uborka
2 sárgarépa
1 fej vöröshagyma
só
bors
Elkészítés:
A halat a babérlevéllel,sóval vízben megfőzzük.
Ha meg főtt,egy villával összetörjük.
Az uborkát nagy lyukú reszelőn lereszeljük,a megtisztított sárgarépát kis lyukú reszelőn szintén lereszeljük.
A vöröshagmát apróra vágjuk.
A zöldségeket a hallal,a mustárral,joghuttal,borssal,édesítővel esetleg ha még kell bele,akkor sóval összekeverjük.Hűtőbe rakjuk pár órát érlelődni.
Jó étvágyat! :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése