2013. október 1., kedd

Zelleres csirkeragu

Hozzávalók:
3 nagy fej vöröshagyma
pici kókuszzsír
40 dkg csirkemell
4-5 dkg füstölt kolbász
3 paradicsom
2 paprika
2 teáskanál pirospaprika
2 babérlevél

bors
rozmaring
2 teáskanál mustár
2 nagy fej zeller

Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk,a kókuszzsíron pirítjuk,majd rárakjuk a lekarikázott kolbászt és a kockákra vágott csirkemellet is,meghintjuk a pirospaprikával.
A paprikát,paradicsomot szintén kockázzuk,majd ezt is rárakjuk.
Fűszerezzük,hozzátesszük a mustárt és a nagyobb kockákra vágott zellert.
Puhulásig főzzük,ha kell,még utánafűszerezünk.
Önálló egytálételként is megállja a helyét.

Jó étvágyat! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése