2015. október 7., szerda

Karobos/kakaós tekercs

 
 
Hozzávalók a tésztához:
 
180 g darált zabpehely
75 g fehérjepor
1 tojás
csipet só
1 mokkáskanál szódabikarbóna
2 dl víz
esetleg édesítő,ha nem ízesített a fehérjepor
 
Hozzávalók a töltelékhez:
 
2 ek karob vagy kakópor
pici rumaroma
fél dl víz
édesítő
 
Elkészítés:
 
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,majd sütőpapír között kb fél cm vastagra kinyújtjuk.
A tölteléket kikeverjük,majd rákenjük a tésztára.
A tésztát feltekerjük és ujjnyi vastagokra szeleteljük.Szilikonos sütőpapirra tesszük a tekercseket,majd 20 percig sütjük előmelegített sütőbe 175 fokon.
 
Jó étvágyat! :)
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése